Boc, de la coasă la lopată VIDEO

Românii care ies în stradă spun că Boc nu e bun de premier şi că trebuie să plece. Premierul vrea însă să le demonstreze că se pricepe totuşi la ceva. După ce, acum câţiva ani, dădea la coasă în faţa camerelor de luat vederi, joi, Boc a dat la zăpadă cu lopata.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 13:11

Emil Boc a fost în inspecţie pe autostrada Bucureşti-Piteşti, unde a ţinut să arate că e expert şi în mânuirea lopeţii.

„Măi, oameni buni, daţi-ne şi nouă un pic să ne încălzim, să ajutăm cu voi”, s-a adresat Boc militarilor care ajutau la deszăpezirea autostrăzii, cerând o lopată.

„Domn’ ministru, hai cu mine la o lopată aici, să ajutăm şi noi”, i-a spus Boc lui Gabriel Oprea.

„Am antrenament din tinereţe. Se vede după cum mânui lopata”, le-a explicat premierul jurnaliştilor, în timpul celor câteva minute cât a curăţat şoseaua.

„Păi dacă mie mi-e frig, ce să zică oamenii aceştia care sunt toată ziua în ger şi frig. Eu ce să mă plâng…”, a mai spus Boc, interpelat de jurnalişti dacă nu îi este frig, având în vedere că nu poartă căciulă şi mănuşi.

Prin 2009, Emil Boc a făcut demonstraţie şi la coasă. El spunea că ştie să cosească de la 14 ani şi că a fost învăţat de tatăl său. Pentru imaginile când dădea la coasă, Boc a devenit celebru. Ca şi pentru cele când cânta sau dirija orchestra.