Criticile lui Boc: Blaga greşeşte. Traian Băsescu nu a fost şi nu este adversarul PDL

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a declarat, vineri, că Vasile Blaga greşeşte pentru că îşi concentrează atacul asupra fostului Guvern PDL şi a preşedintelui Traian Băsescu, "şi nu asupra adversarului politic real", adăugând că şeful statului nu este "adversarul PDL".

RomaniaTV.net
15 feb. 2013, 18:30
Criticile lui Boc: Blaga greşeşte. Traian Băsescu nu a fost şi nu este adversarul PDL

Emil Boc a spus, referitor la afirmaţiile lui Vasile Blaga, că adversarul politic real al PDL este USL. „Preşedintele PDL, Vasile Blaga, greşeşte pentru faptul că îşi concentrează atacul asupra fostului Guvern PDL şi a preşedintelui Traian Băsescu şi nu asupra adversarului politic real, care este USL. Preşedintele Băsescu nu a fost şi nu este adversarul PDL„, a spus Boc.

Citeşte şi Planul lui Blaga, în viziunea lui Lăzăroiu: Prezidenţiabil de faţadă, negocieri pentru 1-2 ministere

Liderul PDL, Vasile Blaga, a răspuns, vineri, criticilor preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa şi a partidului, spunând: „Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa”.

Citeşte şi CTP: Băsescu este un birjar de cai morţi. Boc şi Udrea sunt întruchipări-avatare ale preşedintelui

„Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (…) a fost de partea dreaptă şi noi de partea sa”, a spus Vasile Blaga.

Blaga a afirmat că prin declaraţiile făcute preşedintele Traian Băsescu nu a lovit în el, ci în PDL.

Citeşte şi Blaga, despre prezidenţiabilul PDL: Nu ştiu la cine se referea Băsescu. Boc poate fi o soluţie