BNR cumpără bilete de avion, cazare şi autoturisme

Banca Naţională a României (BNR) a ieşit din nou la cumpărături. Pe lista de achiziţii a BNR se află bilete de avion, vouchere de cazare sau autoturisme.

RomaniaTV.net
24 iul. 2012, 08:48
BNR cumpără bilete de avion, cazare şi autoturisme

Instituţia vrea să achiziţioneze bilete de avion şi vouchere de cazare în valoare de 3 milioane de lei. Contractul este valabil pentru un an. Recent, instituţia a anunţat că va cumpăra un set de veselă fină din porţelan, personalizată, cu fir de aur, în valoare de aproape 300.000 de lei. Şi imprimeria BNR se va alege cu o tiparniţă nouă de bani. Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, explica în 2010 că banii care nu sunt cheltuiţi de Banca Naţională vor fi distruşi, informează România TV.

De asemenea, Banca Naţională vrea să mai cumpere cinci autoturisme în leasing, pentru suma de 3,4 milioane lei. Maşinile trebuie să fie cu motorizare pe benzină, cu puteri de 275 CP, respectiv 500 CP. Maşinile vor fi de 4 sau 5 locuri, cu livrare în termen de maxim 90 zile de la semnarea contractului, beneficiarul rezervându-şi dreptul de a solicita vizionarea şi testarea unui autoturism, după prezentarea ofertei, scrie economica.net.