Blugii care te fac cu ZECE KILOGRAME mai slabă

Coşmarul fundului mare şi al "şunculiţelor" de pe şolduri şi talie ia sfârşit datorită invenţiei unei celebre case de modă. Acesta a creat trei tipuri de blugi care "topesc" instantaneu surplusurile şi le fac pe purtătoarele lor să arate cu 10 kilograme mai slabe.

RomaniaTV.net
14 mai 2013, 14:53

Articolul vestimentar revoluţionar a fost creat de casa de modă Marks&Spencer. Blugii care le vor scăpa pe femei de inhibiţii au fost astfel concepuţi încât să meargă la orice fel de siluetă. Pantalonii revoluţionari ascund defectele trupului, se mulează perfect pe corp şi „le scapă” pe femei de 10 kilograme în plus, scrie Daily Mail.

Pentru invenţie specialiştii au pornit de la mărimile standard şi au scanat trupurile a peste 10.000 de femei. Apoi a fost o „inginerie” întreagă şi astfel s-a ajuns la realizarea a trei modele de blugi: Eva, Lana si Marilyn.

Producătorul a fost inspirat în crearea acestor blugi de un studiu care arăta că peste 42% dintre femei poartă de cel puţin 5 ori pe săptămână blugi, iar majoritatea femeilor deţine 4-5 perechi de blugi în garderoba lor.

Noul produs a fost lansat deja în Marea Britanie, anul trecut, în septembrie.