Blonda lui DD rupe tăcerea: Diana Voiculescu vorbeşte despre relaţia ei cu Diaconescu VIDEO

Diana Voiculescu, şefa televiziunii OTV, a vorbit, în exclusivitate, la România TV despre relaţia ei cu Dan Diaconescu. Aceasta a mărturisit că cei doi se cunosc de aproape 20 de ani de zile, timp în care între ei s-a legat o relaţie bazată pe foarte multă încredere.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 14:52
Blonda lui DD rupe tăcerea: Diana Voiculescu vorbeşte despre relaţia ei cu Diaconescu VIDEO

„Lucrez cu domnul Diaconescu de vreo 18 ani, chiar 19 ani. Asta mă leagă de domnul Diaconescu. În 18 ani de muncă, de muncă, nu de stat, ajungi să capeţi încredere în omul cu care lucrezi”, a precizat Diana Voiculescu.

Chiar dacă nu ţine cont întotdeauna de părerile ei, Dan Diaconescu obişnuieşte să-i ceară sfaturi Dianei Voiculescu. Pe lângă ea, DD se mai bazează pe alţi aproape 20 de persoane de încredere.

„Se sfătuieşte cu mine şi cu foarte, foarte mulţi alţii. Domnul Diaconescu este un om care ascultă foarte multe păreri de la toată lumea, indiferent de la cine vin, ascultă pe absolut toată lumea. Nu totdeauna ţine cont de aceste păreri. Din păcate, nu totdeauna. Mai face şi greşeli, din punctul nostru, al celorlaţi, de vedere. Are o echipă întreagă. Nu doar cu mine se sfătuieşte. Cel puţin 20 de oameni”, a conchis Diana Voiculescu.

CITEŞTE ŞI: Blonda lui DD: Nu a fugit din ţară, a fost la Londra. S-a întânit cu avocaţi, bancheri si afacerişti