Bloc de COŞMAR în centrul Capitalei. Proprietarii sunt terorizaţi de chiriaşii romi VIDEO

Scandal şi mizerie de nedescris într-un bloc chiar în centrul Capitalei. Locatarii unei clădiri de pe Calea Victoriei se plâng de chiriaşii statului care au datorii de zeci de milioane la întreţinere şi din cauza cărora riscă să rămână fără apă şi lumină. În plus, ei spun că o familie de romi a terorizat întreg blocul. Reclamaţiile la poliţie sunt la ordinea zilei, însă nimeni nu a luat nicio măsură.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 07:16
Bloc de COŞMAR în centrul Capitalei. Proprietarii sunt terorizaţi de chiriaşii romi VIDEO

Locatarii unui bloc din centrul Capitalei trăiesc un adevărat coşmar. Pe de-o parte sunt terorizaţi de o familie de romi, pe de cealaltă parte, ei sunt nevoiţi să stea într-o mizerie de nedescris şi asta pentru că în bloc există mai multe locuinţe sociale. Blocul a fost lăsat în paragină, deşi primăria trebuia să se ocupe de reabilitarea lui.

Proprietarii apartamentelor din bloc spun că nu mai au linişte din cauza unei familii de romi. Pe lângă datoriile imense la întreţinere, petreceri zgomotoase în mijlocul nopţii, vecinii spun că membrii familiei fură diverse obiecte de fier din bloc pentru a le vinde.

Preşedintele asociaţiei de locatari spune că a făcut o mulţime de reclamaţii la poliţie, dar nu s-a luat nicio măsură.

Primăria Capitalei nu a oferit până acum niciun răspuns.