Blaga: Viorel Cataramă nu va candida din partea ARD. Sandra Pralong se regăseşte pe liste

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Timişoara, că Viorel Cataramă nu va candida din partea Alianţei România Dreaptă la alegerile parlamentare, în schimb a precizat că Sandra Pralong se va regăsi pe listele ARD.

RomaniaTV.net
26 oct. 2012, 13:39
Blaga: Viorel Cataramă nu va candida din partea ARD. Sandra Pralong se regăseşte pe liste

Vasile Blaga a declarat că Viorel Cataramă nu va candida din partea ARD, dar a evitat să spună concret cine va fi contracandidatul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în colegiul în care acesta urmează să candideze pentru Senat.

„Domnul Viorel Cataramă nu va candida pe listele Alianţei România Dreaptă”, a spus Vasile Blaga.

Întrebat în legătură cu Sandra Pralong, fost consilier prezidenţial, Vasile Blaga a afirmat: „Sandra Pralong va candida pe listele Alianţei”.

Referitor la candidaţii respinşi de Comisia de etică, al cărei preşedinte este Monica Macovei, Blaga a precizat că o decizie finală în privinţa acestora se va lua până duminică, la ora 18.00, şi că în unele cazuri candidaţii respinşi iniţial ar putea candida la aceste alegeri.

„Viorel Cataramă este una dintre propunerile făcute de PNŢCD pe colegiul 5, Senat, Bucureşti, unde va candida Crin Antonescu”, declara Aurelian Pavelescu, luni seară, la B1 Tv, răspunzând unei întrebări privind informaţii apărute în acest sens.

El menţiona că toate listele ARD din judeţe s-au semnat, candidaturile sunt stabilite, mai puţin pe Bucureşti, acestea urmând să fie finalizate duminică.

„Este şi motivul pentru care prezint această informaţie ca o propunere, mai este şi altă propunere, dar pe care o ţin secretă deocamdată, tot din partea PNŢCD”, preciza Pavelescu.

Surse din ARD menţionau că Sandra Pralong este o variantă de candidat luată în calcul pentru colegiul 5 Senat, unde ar urma să candideze Crin Antonescu.

Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor în vederea alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012 este 30 octombrie, adică cel mai târziu cu 40 de zile înainte de data scrutinului.