Blaga e optimist: PDL are 22%. Vom fi principalul partid în viitorul Parlament

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a susţinut, sâmbătă, la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, că "PDL va fi principalul partid politic în viitorul Parlament", iar pentru acest lucru democrat-liberalii trebuie să aibă grijă şi să aibă oameni competitivi în toate colegiile.

RomaniaTV.net
29 sept. 2012, 09:14
Blaga e optimist: PDL are 22%. Vom fi principalul partid în viitorul Parlament

Blaga a susţinut că atât PDL, cât şi celelalte formaţiuni din ARD trebuie să dea dovadă de înţelepciune, pentru că partidele nu se construiesc în campania electorală, ci în luni, în ani.

„Alianţa noastră s-a născut natural. Ne-au apropiat viziunea politică şi adeziunea la valorile democratice, dar ne-a unit şi pericolul (…) Restauraţia socialistă ne-a obligat la front comun”, a adăugat liderul PDL.

„Vom avea mult de muncă pentru a repara răul pe care oamenii lui Ponta, Antonescu, Voiculescu îl fac României. De aceea nu vom avea niciun moment de pierdut”, a mai spus Vasile Blaga.

El a susţinut că PDL va fi principalul partid politic în viitorul Parlament.

„PDL va fi principalul partid politic în viitorul Parlament şi, dacă muncim aşa cum vă ştiu, acest lucru va fi îndeplinit, dar pentru asta trebuie să avem grijă şi să avem oameni competitivi în toate colegiile. Mizez pe înţelepciune. Nu sunt colegii de lăsat la o parte, nu sunt colegii unde unii să acţioneze individualist”, le-a mai spus Vasile Blaga democrat-liberalilor.

Blaga le-a amintit membrilor CNC că, atunci când a preluat conducerea PDL, s-a angajat ca împreună cu colegii săi să oprească prăbuţirea în sondaje a partidului.

„Împreună am reuşit. Astăzi, pe toate analizele noastre, partidul are 22%, cu aliaţii 24%. USL este într-o scădere continuă. Săptămâna trecută aveau 48%, îşi continua trendul de scădere de sub 50%. Nu este mult încă pentru noi, dar este un start bun pentru o porni campania din toamnă”, a spus preşedintele PDL.

„Vă mulţumesc, Doamne-ajută şi la muncă!”, şi-a încheiat Blaga discursul.