Blaga, despre candidatura Elenei Udrea: O poziţie corectă. Va fi o competiţie, nu o bătalie VIDEO

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că este foarte bine că Elena Udrea şi-a anunţat candidatura la şefia PDL. "Este o poziţie corectă de-a domniei sale vizavi de alţi colegi care doar stau pe blog", a comentat Blaga.

RomaniaTV.net
12 feb. 2013, 11:37
Blaga, despre candidatura Elenei Udrea: O poziţie corectă. Va fi o competiţie, nu o bătalie VIDEO

„Partidul va alege. Va fi o competiţie, nu o bătalie. Nu îmi este teamă şi nu mi-a fost teamă de nimic. Nu este vorba de teamă, fiecare îşi va prezenta viziunea faţă de partid”, a comentat preşedintele PDL, Vasile Blaga, decizia Elenei Udrea de a candida la şefia partidului.

Întrebat dacă vede o femeie la conducerea PDL, Blaga a răspuns: „O femeie poate conduce orice. Am văzut femei care conduc ţări puternice. Germania dacă doriţi. Şi o conduce foarte bine. De ce să nu văd o femeie conducând un partid?”

Vasile Blaga este însă convins că va câştiga un nou mandat la şefia PDL, în 23 martie.

„Din moment ce eu o să depun o altă moţiune înseamnă ca eu nu o văd la conducerea partidului. Dar nu eu sunt cel care decide singur, decide partidul. Oricine intră într-o bătălie are două variante, să câştige sau să piardă. Dar eu cred că voi câştiga. Dacă nu aş fi convins, nu aş participa la această competiţie electorală. PDL sunt convins că după 23 va ieşi din această gestiune de criză”, a mai spus Blaga într-o intervenţie la România TV.

Vasile Blaga a comentat şi declaraţia preşedintelui PSD, Victor Ponta, potrivit căruia „doamna Udrea întotdeauna a fost un Traian Băsescu în fustă, iar domnul Blaga nu mai există„.

„Domnul Ponta spune ce şi-ar dori. Şi-ar dori evident o Opoziţie doar din partea domnului Dan Diaconescu şi a PPDD-ului pentru că s-au înţeles foarte bine în toată telenovela Oltchim. Doresc să o continue, chiar dacă domnul Diaconescu ar dori aceea Comisie de anchetă asupra Oltchimului. Acestea sunt gândurile unui premier care vede că nu are nicio soluţie pentru tot ce înseamnă România în ansamblul ei, care nu a venit cu nicio măsură de creştere economică pentru ţara asta, cu nicio măsură de creare de locuri de muncă pentru ţara asta”, a mai spus Blaga.