Black Friday în România: Ce reduceri promit hipermarket-urile în Vinerea Neagră

Pentru a profita de toată publicitatea creată în jurul zilei "Black Friday", hipermarketurile promit şi ele reduceri de preţ pentru Vinerea Neagră.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 10:22
Black Friday în România: Ce reduceri promit hipermarket-urile în Vinerea Neagră

Black Friday în România. Vezi ce oferte pregătesc retailerii

Carrefour este primul retailer de dominantă alimentară care aduce reducerile de „Black Friday” în România și promite discount-uri şi promoţii timp de 10 zile.

 

„Pentru că vrem să le oferim consumatorilor șansa de a achiziționa produsele preferate la prețuri incredibile, avem 10 zile de Black Friday, în perioada 17-26 noiembrie. Astfel, clienții se pot bucura de reduceri de până la 50% la electronice, televizoare, tablete și laptop-uri, dar și electrocasnice și aparate foto”, informează Carrefor.

Hipermarket-ul Cora are doar o zi cu reduceri, respectiv vineri, 23 noiembrie,. La Cora, în „Vinerea Neagră” tabletele vor fi mai ieftine cu 20%, televizoarele cu diagonala mai mare de 1 metru şi combinele frigorifice vor avea preţuri cu 25% mai mici, cuptoarele cu microunde vor avea reduceri de preţ de 30%, în timp ce aparatele foto vor fi disponibile la vânzare cu reduceri de 50%.

Găseşti lista completă cu magazinele care oferă reduceri pentru „Vinerea Neagră” în articolul TOT ce trebuie să ştii despre BLACK FRIDAY.

Citeşte şi Black Friday. Adevărul despre reducerile din „Vinerea neagră” în România CAMERA ASCUNSĂ