Bizarul motiv pentru care un bărbat din Vaslui şi-a tăiat gâtul cu o foarfecă

Un bărbat de 50 de ani din Vaslui a vrut să îşi pună capăt zilelor din cauza unor răsaduri de roşii. După ce bunicul său l-a certat că nu a pus răsadurile bine, omul s-a supărat şi şi-a tăiat gătul cu o foarfecă. A ajuns în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate.

14 mai 2013, 08:02
Bizarul motiv pentru care un bărbat din Vaslui şi-a tăiat gâtul cu o foarfecă

Întreg scandalul a pornit în cursul zilei de luni, când bărbatul de 50 de ani nu a pus cum trebuie răsadurile de roşii, potrivit România TV.

Citeşte şi TRAGEDIE în Capitală: S-a sinucis, aruncându-se de la etajul 11 al blocului în care locuia

A fost oleacă de discuţii că am cumpărat aseară nişte roşii. Şi el le-a pus invers. Eu am zis că mă duc să cumpăr altele. Să le scoatem pe acelea. Când m-am dus în oraş şi am venit, l-am găsit tăiat. Am strigat la el: Luş ieşi afară. Nu a răspuns, am strigat iar. Am intrat în casă. Ce faci?! Mă hodinesc oleacă şi mi-am tăiat şi gâtul a zis că m-am săturat de mata, o să-mi tai gâtul”, a declarat bătrânul care spune că nepotul îl ameninţa des că se va sinucide, dar nicodată nu l-a crezut în stare.

Citeşte şi Un tânăr din Bacău s-a sinucis tăindu-şi gâtul cu flexul

După ce bunicul său l-a certat că nu a pus bine răsadurile, bărbatul s-a supărat şi şi-a tăiat gâtul cu o foarfecă. Bărbatul a fost operat de urgenţă. El se află în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa stării lui de sănătate.

Cu toate că avea 50 de ani, nepotul locuia de câţiva ani cu bunicul său, după ce nevasta l-a părăsit. Oamenii din sat spun că era liniştit, însă el şi bunicul său se certau când beau.