Bizara viaţă sexuală a Angelinei Jolie. Cuţite, sânge, temniţe şi bisexualitate – FOTO

Ce fetişuri are Angelina Jolie, ea însăşi subiect al gândurilor fetişiste ale milioane de bărbaţi? O fostă puştoaică problematică, celebra actriţă are un trecut tumultuos, plin de nopţi sălbatice şi de obsesii bizare.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 07:52
Bizara viaţă sexuală a Angelinei Jolie. Cuţite, sânge, temniţe şi bisexualitate – FOTO

Angelina Jolie, în vârstă de 37 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 49 de ani, au declarat recent că sunt suflete pereche. În diferite interviuri, aceştia au oferit detalii picante despre viaţa lor sexuală, deşi este greu să ne imaginăm prea mult romantism într-o casă cu şase copii. ”Încă este o fată rea, obraznică şi delicioasă în pat, nu este chiar un îngeraş”, susţine chipeşul Brad, care consideră viaţa sa anterioară ”deplorabilă” în comparaţie cu prezentul, făcând probabil referire la căsătoria nefericită cu Jennifer Aniston.

Cei doi au mărturisit că, în timpul pe care îl au la dispoziţie unul pentru celălalt, încearcă prin diverse moduri să îşi condimenteze viaţa sexuală, având chiar şi locuri secrete pentru sex, printre care şi o grotă aflată pe proprietatea lor din Sudul Franţei, completă cu un pat, un leagăn şi un cufăr cu ”jucării”.
 
Chiar şi aşa, Brad Pitt nu pare însă să se mai poată bucura de adevărata ”sălbăticie” a iubitei sale. Angelina Jolie a declarat că a început să se schimbe după adopţia primului copil, Maddox, şi s-a cuminţit şi mai mult de când l-a întâlnit pe tatăl a trei dintre copiii ei.
 
CITIŢI AICI despre obsesiile cel puţin bizare ale frumoasei actriţe.

FOTOGALERIE CU ANGELINA JOLIE