Biroul viitorului există în Bucureşti: masă de ping-pong, sac de box şi tobe pentru angajaţi VIDEO

Ce aţi spune dacă la locul de muncă aţi avea masă de ping pong, scenă cu tobe şi un sac de box? Şi n-ar fi nici urmă de cabluri sau de telefoane fixe? Biroul viitorului chiar există în Bucureşti!

13 mai 2013, 19:31
Biroul viitorului există în Bucureşti: masă de ping-pong, sac de box şi tobe pentru angajaţi VIDEO

O companie din Capitală şi-a reorganizat spaţiul de lucru pe care l-a transformat într-un birou atipic. Biroul viitorului are masă de ping-pong, sac de box şi scenă cu tobe, dar nu are telefoane fixe.

„Pot să îmi pun calculatorul pe bicicletă şi să plec oriunde am internet. Nu credeam că o să îmi placă să lucrez într-un astfel de loc, nu credeam că o să îmi placă pentru că e uşor avangardist, dar începe să îmi placă din ce în ce mai mult”, a declarat Gabi Blăniţă la România TV.

Astfel că nu este de mirare că angajaţii îşi fac de lucru la birou chiar şi în weekend.

De departe, vedeta biroului e masa de ping pong căreia îi va face în curând concurenţă şi un sac de box. Angajaţii au, de asemenea, şi o bicicletă cu care pot face mişcare în incinta biroului.

Veselia are însă un scop cât se poate de serios: productivitatea. Iar şefii jură că angajatii muncesc cu 30 % mai bine de când au acest birou.

Amenajarea biroului inedit a costat peste 170 de mii de euro.