Bianca Drăguşanu şi Victor Slav dezvăluie SECRETUL relaţiei lor. Află cum se răsfaţă reciproc

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au vorbit despre relaţia lor într-un interviu acordat protvmagazin. Cei doi au dezvăluit când au început de fapt relaţia, dar şi cum se răsfaţă unul pe altul.

RomaniaTV.net
11 feb. 2013, 13:11

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt împreună de două luni şi fiecare dintre ei admite că această nouă poveste de iubire i-a schimbat foarte mult. Iar romantismul este cheia relaţiei lor, pe care o caracterizează în două cuvinte: „lapte şi miere”.

Pe vremea când tabloidele ne şi cuplaseră, noi chiar nu eram împreună. Sigur, ne cunoşteam, vorbeam la telefon destul de des, însă nu aveam o relaţie. Şi, imediat după ce au apărut acele zvonuri, mi-a venit ideea: de ce să nu o scot în oraş pe Bianca? Am început să ne vedem şi, ca să evităm paparazzii care bănuiam că vor fi pe urmele noastre tot timpul, am decis să plecăm la Roma. Bine, nici acolo n-am scăpat„, a spus Victor Slav.

Romantismul în relaţie este asigurat de Bianca, iar acest lucru îl recunosc amândoi. Roşcata nu este însă supărată, din contră. „Eu sunt mai romantică şi mi se pare normal să fie aşa. Victor îmi induce o stare de fericire. simt nevoia să fac anumite lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum. Cred că am parte de cea mai frumoasă poveste a vieţii mele„, spune Bianca Drăguşanu.

Chiar dacă nu este un romantic înnăscut, Victor Slav nu se lasă nici el mai prejos şi are grijă să-i facă din când în când câte o surpriză iubitei sale: „Ne place să ne răsăţăm, fie că e vorba de o cafea cu care ne întâmpinăm dimineaţa, fie că e vorba de orice mică supriză din timpul zilei. Iar eu având o florărie, vă daţi seama că mi-e la îndemână să fiu romantic„.