Bianca Drăguşanu îşi etalează COASTELE pe Facebook. „E GROAZNICĂ, e oribil de slabă”

Bianca Drăguşanu a atras o mulţime de critici din cauza faptului că a slăbit foarte mult în ultima vreme şi chiar a ajuns să fie acuzată că ar fi anorexică. Roşcata s-a apărat de fiecare dată spunând că i se pare normal să fie atentă la siluetă şi respingând zvonurile potrivit cărora s-ar înfometa. Una dintre cele mai recente fotografii postate de ea pe Facebook nu prea o ajută, însă, să scape de cei care au o problemă cu cât este ea de slabă.

RomaniaTV.net
17 apr. 2013, 13:52

Bianca Drăguşanu adoră să-şi etaleze formele pe reţelele de socializare şi nu trece zi fără ca fosta asistentă TV să posteze cel puţin o fotografie. Într-o fotografie recent postată pe contul de Facebook iubita lui Victor Slav şi-a arătat, însă, şi coastele, ceea ce i-a atras din nou o mulţime de critici din partea fanilor.

CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu, mândră foc: Mama e mult mai dotată decât mine. Vezi cum arată mama roşcatei

„Doamne e groaznică, e oribil de slabă femeia asta, cui doamne îi place de aşa oase goale? O femeie frumoasă este cea cu forme nu scheletul ăsta”, a comentat o fană, în timp ce un alt internaut a fost mult mai dur: „Bunica înainte să moară era mai frumoasă decât Bianca, arată GROAZNIC!!! Ce costiţe şi ce gât. PIEI SATANĂ!!!”.

CITEŞTE ŞI: Fotografia cu Bianca Drăguşanu care stârneşte imaginaţia oricărui bărbat FOTO