Bianca Drăguşanu îşi atacă dur prietenii pe Facebook: Acest mesaj este dedicat celor idioţi

Bianca Drăguşanu nu lasă să treacă vreo zi fără să intre în contact cu fanii ei de pe Facebook. Zilnic, roşcata postează fotografii şi mesaje pline de iubire pe contul ei de socializare, însă miercuri a scris un comentariu care nu-i face deloc cinste.

30 ian. 2013, 08:36
Bianca Drăguşanu îşi atacă dur prietenii pe Facebook: Acest mesaj este dedicat celor idioţi

„PROVOCARE:rog toţi prietenii de pe FB, cei bine intenţionaţi să NU reacţioneze la acest mesaj!Fac un sondaj să văd câţi proşti mascaţi au timp să-şi dea cu părerea pe pag mea.Acest mesaj este dedicat celor idioţi, analfabeţi, frustraţi,tâmpiţi, complexaţi şi pentru care viaţa lor reprezintă o mareee plictiseală generală:))) ATENŢIE!!!!Aştept reacţiile voastre penibile prin care va autodescrieţi! START!”, a scris Bianca pe Facebook.

Şi mesajele au început să curgă, care mai de care mai dure. „Învaţă să scrii corect limba română înainte să lansezi o provocare”, a comentat Cezar-George Agrigoroaei.

„Vai Bianca, dar te caracterizezi foarte bine. Tu nu ţi-ai dat seama dar tocmai te-ai descris. Frumuseţea nu are valoare în faţa prostiei….eşti varză !!!!!”, a scris Laura Dumytrescu.

„Libertatea de opinie este un drept constituțional. În momentul în care ai statutul de „vedeta” îţi asumi și comentariile pozitive și cele negative. Dacă nu vrei sa ai comentarii negative poți să îți ștergi pagina de Facebook. Nu poți cenzura oamenii să îşi spună părerea”, a scris Cristina Constantinescu.

„Vai de capul tău….păpuşă gonflabilă ce eşti…..”, a scris Adrian Faur.

Mesajul postat de Bianca a strâns în şase ore peste 300 de comentarii, dar şi peste 400 de like-uri.