Bianca Drăguşanu e însărcinată? Vezi ce spun ea şi Adrian Cristea

Vedeta TV Bianca Drăguşanu şi fotbalistul Adrian Cristea spuneau recent că nu se grăbesc nici cu planurile de nuntă, nici cu planificarea unui copil şi că vor ca relaţia lor să curgă cât mai natural cu putinţă. Numai că lucrurile se pare că se întâmplă mai rapid decât se aşteptau cei doi.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 07:46
Bianca Drăguşanu e însărcinată? Vezi ce spun ea şi Adrian Cristea

Este posibil ca Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea să se fi întors cu un „suvenir” nesperat din vacanţa de vis pe care au petrecut-o în Spania. La revenirea în ţară, cei doi au lăsat de înţeles că ar putea deveni în curând părinţi. Rămâne de văzut dacă au făcut-o doar pentru a rămâne în centrul atenţiei sau dacă totul va deveni realitate.

Bianca a fost cam slăbită în ultimul timp, a avut ameţeli, pofte„, a spus Cristea, la CanCan TV, spusele lui fiind confirmate imediat de Bianca: „Este adevărat, am avut pofte. Mănânc foarte multe dulciuri„.

Bianca a menţionat că şi-ar dori să aibă o fetiţă şi a refuzat să spună mai multe „din superstiţie”. Totuşi, două afirmaţii ale ei duc cu gândul la faptul că ştie deja că este însărcinată. „Dacă va fi să fie, va fi, evident, peste șapte luni„, a spus Bianca Drăguşanu, ceea ce ar însemna că ar fi deja gravidă în două luni.

Apoi, când Adrian Cristea a spus că, dacă s-ar confirma faptul că Bianca este însărcinată, ar îngenunchea şi i-ar săruta burtiga, fosta asistentă TV a replicat: „Aşează-te în genunchi şi treci la pupat„.

Dacă pentru Bianca Drăguşanu ar fi primul copil, Adrian Cristea mai are o fiică, dintr-o relaţie anterioară.