Bianca Drăguşanu a fost scoasă din minţi: „E inadmisibil aşa ceva”. Vezi ce a enervat-o atât de rău

Bianca Drăguşanu a plătit 25.000 de euro pentru un loc de parcare în cartierul rezidenţial în care s-a mutat acum doi, şi locul este mai mereu ocupat de altcineva.

17 mart. 2013, 09:40
Bianca Drăguşanu a fost scoasă din minţi: „E inadmisibil aşa ceva”. Vezi ce a enervat-o atât de rău

Bianca Drăguşanu locuieşte de doi ani într-un apartament de lux din zona Lacului Tei. O dată cu banii pentru locuinţă, vedeta a achitat şi suma de 25.000 de euro pentru un loc de parcare, pe care îl găseşte tot timpul ocupat.

„Eu sunt un om foarte serios şi de fiecare dată fac totul ca la carte. Îmi iau casă, îmi iau şi loc de parcare, indiferent cât de mult costă! Aşa am făcut şi acum doi ani, când m-am mutat lângă Bamboo! Am fost singurul proprietar din bloc care a plătit tot, ca să nu fie probleme”, a declarat Bianca, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi S-au cunoscut la o cafea. Ce crede tatăl Biancăi Drăguşanu despre Victor Slav

Faptul că vecinii îi ocupă frecvent locul de parcare a scos-o pe Bianca din minţi. Ea intenţionează să se adreseze administratorului sau chiar autorităţilor.

„Sunt foarte indignată! Am dat atâţia bani ca să nu am unde să-mi pun autoturismul! Stau ore întregi ca să găsesc ceva liber şi să nu mă cert cu vecinii care nu respectă regulile! E inadmisibil aşa ceva! Dacă ai locul tău, e normal să nu ai probleme de acest gen, dar la noi, totul este posibil! Inclusiv să dai 25.000 de euro şi să te duci cu maşina la mama naibii ca să găseşti ceva potrivit”, a continuat vedeta.

Citeşte şi Sosia lui Bianca Drăguşanu. Vezi cât de mult seamănă cu vedeta FOTO