Bianca Drăguşanu, la limita ANOREXIEI. Vezi fotografiile cu care şi-a şocat fanii

Bianca Drăguşanu pare că a făcut o obsesie pentru a slăbi tot mai mult, iar dovada o reprezintă ultimele fotografii postate pe Facebook. Deşi imaginile au adunat rapid mii de Like-uri, au fost destui cei care au criticat-o, mai mult sau mai puţin elegant, pentru aspectul ei.

09 feb. 2013, 09:39

Bianca Drăguşanu este foarte mândră de silueta ei şi nu conteneşte să afişeze pe reţelele de socializare imagini care îi subliniază subţirimea taliei, fără să-i pese că mulţi îi spun că este anorexică sau artificială.

Roşcata care tocmai a revenit în televiziune a postat două noi fotografii în care apare îmbrăcată în pantaloni de latex, cu o haină de piele până în talie şi purtând sandale cu toc foarte înalt. Fanii vedetei s-au înghesuit să dea „Like”, dar au fost destui şi cei care au criticat-o.

De la atâta plastic ai ajuns radiografie„, i-a scris un fan, un altul a asemănat-o cu Peggy Bundy, iar câţiva dintre ei au opinat că imaginile sunt editate pentru ca roşcata să pară şi mai slabă decât este în realitate.

În multe dintre comentarii, Biancăi i s-a sugerat să mai pună câteva kilograme pe ea sau i s-a atras atenţia că bustul şi capul par prea mari acum, în raport cu talia. „Arăti slabă rău şi cu capul mare rău. Există o boală care se numeşte hidrocefalie acută. În poza asta arăţi ca şi cum ai avea acea boală„, este unul dintre comentariile postate la fotografiile fostei asistente TV.