Bianca Drăguşanu, la capătul puterilor. Roşcata a primit o nouă lovitură

A privit-o în ochi, a luat-o de mână şi a închis ochii pentru totdeauna. Aşa s-a stins bunica Biancăi, la Hunedoara. Nici nu a apucat s-o plângă, că a trebuit să fugă la Petroşani să-şi vadă tatăl bolnav, internat în spital în stare gravă. Dispariţia bătrânei a devastat-o şi pe mama Biancăi, care a căzut în depresie, spre disperarea vedetei.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 07:33
Bianca Drăguşanu, la capătul puterilor. Roşcata a primit o nouă lovitură

Bianca Draguşanu este la capătul puterilor, după ce bunica ei de la Hunedoara a murit sub privirile sale. Bolnavă de ani de zile, femeia şi-a dat ultima suflare luni, pe un pat de spital. Viaţa ei în ultima vreme devenise un calvar, după ce, din cauza unor complicaţii date de diabet, îi fuseseră amputate picioarele. Dispariţia ei a devastat-o pe mama Biancăi, care a căzut într-o depresie puternică, spre disperarea vedetei.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, tatăl Biancăi a fost internat în spital în stare gravă, la Petroşani, motiv pentru care iubita lui Cristea s-a văzut nevoită să fugă de lângă mama devastată de durere, la căpătâiul tatălui răpus de boală, scrie cancan.ro.