Bianca Drăguşanu, despre pasiunea pentru modă: Am toate ingredientele pentru a deveni un brand VIDEO

Bianca Drăguşanu şi-a transformat pasiunea în afacere. Ea a povestit în exclusivitate la România TV cum a făcut primii ei bani din pasiunea pentru design-ul vestimentar. Bianca spune că 90% dintre hainele pe care le are în garderobă sunt creaţii proprii.

21 iul. 2013, 20:55
Bianca Drăguşanu, despre pasiunea pentru modă: Am toate ingredientele pentru a deveni un brand VIDEO

Designul vestimentar nu îi aduce deocamdată profit Biancăi Drăguşanu. Ea este însă extrem de încrezătoare în forţele proprii.

„Momentan nu merg pe profit, merg doar pe rulaj. Au fost câteva zeci de mii de euro investiţi din economiile mele, dar nu regret şi am curaj să merg înainte, pentru că ştiu exact ce îmi doresc de la viaţă şi ştiu că pasiunea mea va străluci la un moment dat. Cred că am toate condimentele necesare să reuşesc şi cred că această concurenţă acerbă mă va face mai bună, mai perseverentă şi mă va face să devin şi un brand real„, a spus Bianca Drăguşanu.

Bianca a dezvăluit că primii bani i-a făcut în liceu, vânzând colegelor haine create de ea. „În clasa a IX-a am făcut primii bani din hainele pe care le-am cusut cu mâna mea şi le-am vândut. Astfel am realizat că îmi place ceea ce fac şi am continuat„, a mai spus aceasta.

Acum, Bianca îmbracă inclusiv vedete autohtone, printre care şi Nicoleta Luciu. „Nicoleta Luciu a îmbrăcat două rochii de-ale mele la două evenimente unde am rugat-o să nu precizeze cine a îmbrăcat-o. Am aşteptat ca un copil notele din reviste. Surpriza mea a fost că Nicoleta a fost trecută la „bine îmbrăcate”, a fost lăudat”, a mai mărturisit Bianca Drăguşanu.

Bianca şi-a exersat mâna şi pe garderoba personală. „Mai mult de 90% din garderoba mea conţine creaţiile mele„, a spus ea.

Creaţiile Biancăi se adresează femeilor între 15 ani şi 45 de ani, iar preţul unei rochii variază între 150 de lei şi 400 de euro.

CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, scenă EROTICĂ pe un pat. N-au rezistat până în dormitor