Bianca Drăguşanu, desfiinţată şi acuzată de fostul iubit: Eu ştiu totul despre ea

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu neagă acuzaţiile care i se aduc. Bărbatul spune că roşcata minte şi că de fapt ea este cea care i-a adus numai bătai de cap. Roşcata a vorbit, zilele trecute, despre bătăile primite în trecut.

26 iun. 2013, 09:55
Bianca Drăguşanu, desfiinţată şi acuzată de fostul iubit: Eu ştiu totul despre ea

Bianca Drăguşanu a vorbit, zilele trecute, despre o relaţie tumultoasă din trecut. Deşi a evitat să dea numele, atunci când a afirmat că un fost iubit a snopit-o în bătaie de nenumărate ori, toate indiciile au dus la Coco Păun, un interlop de temut în Târgiu Jiu. Acum bărbatul ţine să explice tuturor că ceea ce spune fosta lui iubită este neadevărat.

„Nu am bătut-o cum zice ea, că am legat-o de calorifer. Orice calorifer de aluminiu are patru kilograme. Pleci cu el în spate. Oricum, dacă cineva îţi face aşa ceva, mai stai de vorbă vreodată cu el în viaţa ta? Dacă am fost aşa de rău? De ce mă suna să iasă cu mine la restaurant, să îmi povestească de iubiţii ei? Eu ştiu totul despre ea. Eu am vrut să mă despart de ea, dar a tras de volan şi era să intrăm sub TIR, a spus Coco Paun pentru WOWbiz.

Coco Paun, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, susţine că roşcata se iubeşte numai pe ea şi că e în stare de orice ca să îi fie bine.Uită când voia să se arunce de la balcon de o grămadă de ori. Ştie toată lumea! Îmi aducea toate revistele în care apărea şi îmi mulţumea că datorită mie a ajuns unde a ajuns. Ea nu iubeşte pe nimeni decât pe ea, se va demonstra asta, ea nu e în stare să crească un câine. Tot ce vorbeşte e inventat! Clar, a completat fostul iubit.

Citeşte şi: Adrian Cristea, despre Bianca Drăguşanu: „Eu o iubesc, ea mă iubeşte. Ne vedem aproape zilnic”

Bianca Drăguşanu şi Păun au avut o relaţie în urmă cu aproape 10 ani.