Bianca Drăguşanu, BĂTUTĂ de iubit: „Alexandra este un sfert din ce am păţit eu!”

Odată cu scandalul izbucnit după bătaia Alexandrei Stan, multe dintre vedetele României au recunoscut că şi ele au fost maltratate de către iubiţi sau alţi bărbaţi din viaţa lor.

RomaniaTV.net
18 iun. 2013, 16:51

Este cazul şi viitoarei soţii a lui Victor Slav, Bianca Drăgusanu, care răscolită de amintiri a povestit cum a trecut şi ea printr-un episod mult mai tragic decât cel al Alexandrei Stan.

Odată cu Alexandra, retrăiesc ce am păţit eu. Mă doare sufletul şi trupul”, a spus Bianca Drăgusanu.

Bianca Drăguşanu a povestit cum a fost sechestrată, dusă într-o pădure şi bătută de fostul iubit. „Mă luat de pe stradă. M-a dus  în pădure, m-a bătut şi îmi spunea: „Urlă! Urlă dacă vrei să urli”. Mi-era teamă că vor urma mama şi sora mea. Este un dobitoc. Ar trebui închis şi supus aceluiaşi tratament”, a declarat Bianca plângând.

„Am rămas cu probleme fizice. Trebuia să găsesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. M-a lovit într-o zonă în care eu eram foarte sensibilă, la picior, unde eu aveam deja probleme”, a povestit logodnica lui Victor Slav, citată de Wowbiz.

 

bianca

Bianca Drăguşanu a povestit şi cât de frică îi era de fostul iubit astfel încât ajunsese să îşi mintă mama şi să găsească tot felul de scuze pentru vânătăi.

CITEŞTE SI Bianca Drăguşanu a ajuns de urgenţă la spital