Bianca Drăguşanu, AVERTIZATĂ de Victor Slav: Fii atentă că a treia oară nu se va mai întâmpla!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregătesc de ceea ce s-ar putea numi nunta anului. În ciuda faptului că multe domnişoare suspină în urma veştii, dar şi fosti iubiţi ai Biancăi, aceştia se înţeleg atât de bine încât căsătoria lor pare o decizie firească.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 09:17

Bianca Drăguşanu a declarat pentru ziarulring.ro că Victor Slav îşi cam pierduse răbdarea. Fosta asistentă păcătoasă a spus că a fost nevoie de două cereri în căsătorie pentru a spune „DA”. Poate veţi fi tentaţi să credeţi că Bianca s-a lăsat greu convinsă, dar nu a fost vorba de aşa ceva. Pur şi simplu, prima cerere în căsătorie a considerat-o o glumă. Frumoasa roşcată crede că a fost inspirată că a acceptat să-i fie soţie lui Victor Slav pentru că era ultimul tren.

„Victor m-a cerut de soţie într-un cadru foarte neaşteptat. Eu îmi imaginam că se va întâmpla pe o plajă, ori de ziua mea, nu când ies de sub duş cu părul prins în moţ şi foarte nervoasă că nu-mi găseam anumite lucruri prin casă. S-a întâmplat în Sâmbăta Mare, asta nu voi uita niciodată. De fapt, a fost a doua cerere. Prima oară când m-a cerut de soţie am crezut că este o glumă şi n-am dat niciun răspuns. A doua oară i-am spus ” glumeşti? ” El mi-a răspuns: Fii atentă că a treia oară nu se va mai întâmpla! Atunci când întâlneşti omul potrivit, răspunsul la o cerere în căsătorie vine de la sine. Nu-mi lipseşte nimic în viaţă, Slavă Domnului! Ştiu să mă bucur de tot ce am”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Pregatirile pentru nuntă sunt în toi, dar şi în criza de timp, potrivit declaraţiilor Biancăi. Potrivit ultimelor informatii, nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav va avea loc în mai putin de 5 luni.

Desi naşa Biancăi, Nicoleta Luciu îi oferă tot sprijinul necesar în organizarea evenimentului, Bianca tot se teme ca nu va fi totul gata la timp. „Pregătirile de nuntă merg foarte încet, greu şi sunt stresante pentru că timpul este foarte scurt. Nunta va fi sută la sută în Bucureşti”, a adăugat Bianca.