Beyonce a fost TRASĂ de PĂR şi PĂLMUITĂ de fani, în timpul unui concert din SERBIA VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute vedete din America, Beyonce, a fost trasă de păr şi "pălmuită" de fanii din Serbia, după ce s-a hotărât că ar fi o idee bună să se plimbe printre ei. Cu toate că nimeni nu ştie dacă gestul a fost intenţionat sau nu, imaginile video arată faptul că vedeta a fost la un pas să se dezechilibreze, chiar dacă bodyguard-ul se afla la doar câţiva centimetri de ea.

22 apr. 2013, 12:56
Beyonce a fost TRASĂ de PĂR şi PĂLMUITĂ de fani, în timpul unui concert din SERBIA VIDEO

Aflată în turneul mondial «Mrs. Carter World Tour», Beyonce a avut parte de o experienţă neplăcută în timpul concertului din Serbia, după ce a fost trasă de păr şi pălmuită de câţiva fani care voiau să o atingă, potrivit Media Take Out.

Citeşte şi Beyonce, într-o ţinută cu „sânii” la vedere. Vezi FOTO PROVOCATOARE

Faimoasa cântăreaţă a vrut să le facă o surpriză fanilor, dar a ajuns să primească şi ea la rândul ei o surpriză din partea lor. Cu toate că nimeni nu ştie dacă gestul a fost făcut intenţionat sau pur şi simplu incidentul a avut loc din greşeală, un lucru este clar, Beyonce a avut de suferit.

Citeşte şi Beyonce, super sexy în costume de baie H&M

Ulterior, imaginile au fost postate pe internet lucru care a creat mai multe neplăceri în rândul fanilor sârbi care au fost prezenţi la concert, aceştia declarând că femeia nu a fost lezată şi nimeni nu a vrut să o lovească. Totul s-a întâmplat atât de rapid încât celebrul ei bodyguard, Julius, nu a avut timp să reacţioneze.

Citeşte şi Beyonce, BLONDĂ şi SEXY pentru ultimul videoclip VIDEO