Bendeac ŞOCHEAZĂ din nou: „Scientologia mi-a schimbat viaţa”

Mihai Bendeac a declarat, în urmă cu o săptămână, că este repugnat de tot ce înseamnă religie, şocându-şi fanii. Joi, artistul a postat un nou mesaj surprinzător pe pagina sa de Facebook prin care afirmă că îl iubeşte pe Dumnezeu şi că scientologia i-a schimbat viaţa.

RomaniaTV.net
24 ian. 2013, 13:15
Bendeac ŞOCHEAZĂ din nou: „Scientologia mi-a schimbat viaţa”

„Având în vedere că am renunţat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multa lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu şi dacă am îmbrăţişat altă religie. Nu am o problemă cu a răspunde. ÎL IUBESC pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunţat la o religie care îl foloseşte…

Nu, nu am îmbrăţişat „altă religie”. Nu cred în ideea de religie. Dar pot spune, clar şi apăsat, că scientologia mi-a schimbat viaţa. În ce mod? Dacă vă spun că tot ce vreau se împlineşte, mă credeţi?.. Prieteni, dacă vă tăiaţi o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? TOTUL e în minte. Dar nu în cea pe care o stiţi.. Sunteţi datori faţă de voi să ştiţi cine sunteţi. Interesaţi-vă ce e glanda pineală”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

În urma mesajului postat nu ne putem da seama dacă Bendeac a trecut sau nu la scientologie sau doar filosofează.

Citeşte şi Mihai Bendeac declară război bisericii: „Mi-e greaţă de TOT ce înseamnă religie”