Becali, vizitat de familie la Penitenciarul Jilava

Gigi Becali a fost vizitat la Penitenciarul Jilava, marţi la prânz, de vărul său, Virgil Becali şi de finul său Cristi Borcea, informează România TV.

11 iun. 2013, 11:34
Becali, vizitat de familie la Penitenciarul Jilava

Virgil Becali, vărul omului de afaceri, şi Cristi Borcea, finul lui Becali, au mers, marţi, la Penitenciarul Jilava să-l viziteze pe latifundiar. Cei doi nu au dorit să dea niciun fel de declaraţii jurnaliştilor.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, a fost transferat, în secret, în cursul nopţii de luni spre marţi, la Penitenciarul Jilava, deşi luni se anunţase că mutarea sa va fi amânată.

În 4 iunie, Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

Instanţa nu a făcut reindivualizarea şi contopirea pedepselor lui Gigi Becali, astfel că avocaţii acestuia au cerut, la Tribunalul Bucureşti, contopirea pedepselor, pentru a se constata care este cea mai mare pe care o are de efectuat acesta. Cererea de contopire a pedepselor va fi judecată de magistraţii Tribunalului Bucureşti la 19 iunie.

Avocaţii lui Gigi Becali au formulat şi o cerere de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare, aceasta urmând să fie judecată de Tribunalul Bucureşti pe 17 iunie.

Citeşte şi Preferinţele lui Becali la închisoare. Vezi ce le-a cerut angajaţilor de Jilava