Becali, supărat printre nămeţi: Unii homosexuali nu sunt de acord cu ce fac eu. Vezi pe cine acuză

Patronul Stelei a dezvăluit la România TV că este însoţit, în satele izolate din Vrancea, de preotul bisericii din Pipera. Becali s-a declarat supărat pe prefectura vrânceană, dar şi pe senatorul UDMR Gyorgy Frunda.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 14:00
Becali, supărat printre nămeţi: Unii homosexuali nu sunt de acord cu ce fac eu. Vezi pe cine acuză

Gigi Becali continuă acţiunile de deszăpezire în judeţul Vrancea, patronul Stelei aflându-se în momentul de faţă în comuna Dumitreşti. „Am deszăpezit aici 16 sate şi le-am adus oamenilor alimente pentru două luni. Au acum şi ulei şi zahăr..„, a declarat Becali la România TV.

El are însă şi nemulţumiri faţă de modul în care a conlucrat cu prefectura pe parcursul zilei de marţi. „Prefectura a văzut că am venit şi ce-a zis? Lasă că nu mai facem drumul naţional, îl face Becali! Şi aşa am ajuns la Dumitreşti la ora 13, în loc să ajung dimineaţă la 9. Păi, eu n-am venit aici să curăţ drumuri naţionale, ci ca să deszăpezesc comune„, a mai spus el.

Totodată, el s-a declarat foarte supărat pe senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, care i-a criticat iniţiativa. „Unii oameni care sunt homosexuali nu sunt de acord cu ce fac eu. Am eu vreo vină că este Gyorgy Frunda homosexual şi mă critică pe mine?„. Pe de altă parte, Becali a povestit la România TV şi cum se simte în zona Vrancei: „Mă simt foarte bine aici, pentru că aici capeţi o mentalitate de călugăr. Nu te mai gândeşti la fotbal sau la afaceri”. Totodată, Becali a dezvăluit că împreună cu el, în zonele sinistrate, se află şi preotul bisericii din Pipera la care obişnuieşte să meargă în fiecare duminică.

Despre riscul de a pierde meciul pe care Steaua îl va juca joi seara, în Liga Europa, cu Twente, Becali a spus că acesta este foarte mic, el mai având destul de puţin de deszăpezit. Miercuri patronul Stelei intenţionează să plece din Vrancea, însă va lăsa acolo utilajele. Următoarea sa destinaţie va fi o mănăstire din judeţul Buzău, unde va merge pentru a-şi vedea duhovnicul.