Becali se duce pe cod portocaliu să salveze Vrancea. „Cât sunt io acolo, rezolv tot”

Gigi Becali a plecat în  judeţul Vrancea pentru a ajuta la deszăpezirea miilor  de oameni izolaţi de mai bine de o săptămână. Becali a plecat înarmat cu 250 de lopeţi şi cu 12 utilaje. "Nici o singură oaie nu va rămâne înzăpezită", a declarat omul de afaceri, la România TV.

11 feb. 2012, 18:06
Becali se duce pe cod portocaliu să salveze Vrancea. „Cât sunt io acolo, rezolv tot”

Dimineaţă, la prima oră, sunt acolo şi mă ocup de tot judeţul  Vrancea, cu Marian Oprişan şi stau două zile acolo şi rezolv toată problema. În tot judeţul„, a spus Becali.

Acesta este îngrijorat de soarta oamenilor blocaţi în judeţul Vrancea şi promite să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a-i ajuta.

Nu am ce face. Ca un creştin nu pot să stau în casă să dorm şi oamenii sunt la suferinţă. Stau acolo în cod portocaliu, n-or să aibă niciun fel de problemă, cât sunt eu acolo rezolv tot. Eu când plec la război aşa sunt, câştig războiul, nu mă duc să-l pierd”, a precizat Becali.

Stau şi fac o tabără acolo până când se rezolvă toate treburile. Până când nu mai există nici măcar o oaie înzăpezită„, a mai declarat omul de afaceri, adăugând că mizează pe prezenţa şi ajutorul a 4.000 de oameni.

Referitor la reacţia premierului Mihai Răzvan Ungureanu, care a criticat aspru oamenii că nu au ieşit să dea zăpada, omul de afaceri a declarat:

“Îmi pare rău că a spus asta. Aveam mare încredere în el şi îmi pare rău că a putut să spună aşa ceva pentru că acestea nu sunt probleme pe care le poate rezolva omul, românul cu lopata. Probabil că nu ştie, nu a fost informat că probleme de genul asta se rezolvă numai cu utilaje şi numai cu forţe angrenate.”