Becali, prezentator la meteo: Iar o să fie viscol şi iar rezolvă Becali VIDEO

Gigi Becali a făcut show la România TV. Deranjat de faptul că este ţinut legat de scaun cu cablul de la lavalieră, deputatul a vrut să plece cu tot cu acesta din studio. Apoi, a dat lecţii de prezentator meteo.

25 ian. 2013, 07:59
Becali, prezentator la meteo: Iar o să fie viscol şi iar rezolvă Becali VIDEO

Becali a stârnit panică printre realizatorii emisiunii când s-a ridicat de pe scaun cu tot cu lavalieră. „Eu am idei d-astea, am idei d-astea eu! Acum mă enervez şi rup asta că nu mă ridic, nu pot să fac gesturi. Mă ţii pe scaun pe mine legat…”, vocifera deputatul PNL, în timp ce încerca să se elibereze de lavalieră.

Ulterior, a năvălit în studioul unde era prezentată prognoza meteo. „Porumboiu a zis: Pe Gigi Becali un singur lucru nu l-am văzut, să prezinte meteo. Acum am ocazia şi asta – mi-am adus aminte de gluma lui Porumboiu„, şi-a motivat liberalul intrarea intempestivă.

Becali nu-şi face griji cu codul portocaliu de ninsori. „Cod portocaliu, roşu… Staţi liniştiţi, merge Becali. O să zic ‘Ia rezolvaţi voi!’ Şi iar nu o să rezolve, iar o să fie viscol şi mă duc eu şi zic că nu o să mai fie viscol pentru că maşina aia, când trece, rezolvă problema şi iar rezolvă Becali!”, a mai spus deputatul înainte să plece.