Becali: Lady Gaga e posedată, să vină la Bucureşti s-o batjocorim. Scuip televizorul când o văd

Credincioşii români nu o vor pe Lady Gaga în România. Concertul controversatei cântăreţe, programat pe 16 august, la Bucureşti a stârnit o serie de proteste pe internet. Creştinii au făcut o petiţie online cu scopul de a o împiedica pe artista americană sa concerteze în ţara noastră. Nici omul de afaceri Gigi Becali nu este de acord cu venirea cântăreţei la Bucureşti. Becali a comentat joi, la România TV, că Lady Gaga este un discipol al lui Satan şi că nu îşi dă seama că este posedată.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 10:16
Becali: Lady Gaga e posedată, să vină la Bucureşti s-o batjocorim. Scuip televizorul când o văd

Eu când am mai văzut-o, nu ştiu prea multe despre Lady Gaga şi nu ştiu prea multe despre apariţiile ei, pentru că eu văd doar două secunde şi scuip şi dau pe alt program. Noi trebuie să întelegem că în vremurile noastre este război între Satan şi Hristos. Hristos va învinge. Noi nu putem să o interzicem. Nu te obligă nimeni să te duci la concertul lui Gaga Lady. Ea este un discipol al lui Satan. Satan are discipolii lui„, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Omul de afaceri a mai precizat că este bine că artista va susţine un concert la Bucureşti, pentru că aşa putem „s-o batjocorim”.

Este foarte bine că vine, ca să vedem cât de rahat este ea, s-o batjocorim. Dacă nu-l vedem pe Satan cât e de ridicol şi de rahat nu ne dăm seama cât e de zdreanţă Satana. Şi atunci noi trebuie când o vedem pe Lady Caca să scuipăm. Înapoia mea Satan. Asta înseamnă creştin. Eu asta fac. Mă uit la ea, ptiu dau un scuipat mai mare pe televizor şi dau pe alt program şi nu mai ştiu cine e Lady Gaga„, a mai spus Gigi Becali.

Petiţie împotriva concertului Lady Gaga la Bucureşti: „E o fiinţă malefică”

Becali crede că dacă sunt creştini adevăraţi printre spectatorii de la concert, ei vor pleca în momentul în care îşi vor da seama ce este acolo.

Dacă sunt creştini adevăraţi si vor vedea ce este acolo, unii care au trăiri creştine vor scuipa şi vor pleca şi o vor lăsa de rahat acolo. Care au ieşiri demonice şi le place demonizarea şi satanismul vor rămâne şi le vor place. Sunt foarte mulţi oameni atraşi de Satan„, a precizat Becali.

Concertul Lady Gaga din Bucureşti se mută în Piaţa Constituţiei

De vină este oricum doar Satana, crede Gigi Becali.

Este de vină numai Satan care-şi face apariţia prin oameni, prin gesturi, prin fel de fel de lucruri. Nu este nimeni de vină. Sunt oameni care nu au niciun fel de credinţă, ei spun eu mă duc să fac bani. Ea nu-şi dă seama că e posedată şi este sub influenţa lui Satan. Ea nu crede în nimic. Lady Caca nu e împotriva lui Hristos dar vrea să câştige bani, ea nu ştie că va arde în fundul iadului„, a mai declarat omul de afaceri.