Becali, despre scandalul difuzării imaginilor cu Boc gol: M-a enervat că l-au dat la televizor

Gigi Becali s-a declarat indignat de faptul că filmuleţul în care fostul prim-ministru al României, Emil Boc, a fost difuzat la televizor. El a spus că este o batjocură.

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 20:06
Becali, despre scandalul difuzării imaginilor cu Boc gol: M-a enervat că l-au dat la televizor

Nu poţi să-l filmezi pe om dezbrăcat. În ce ţară trăim, apoi vii şi spui că prim-ministrul… M-a enervat ca l-au dat la televizor, ce e batjocora asta? Antonescu nu trebuia să comenteze. Vor să intre totul în batjocoră„, a spus Becali, adăugând că Emil Boc este un om cumsecade care a avut grijă de familia lui.

Boc a lăsat-o pe mama lui acolo cu vaca. Ştie să cosească, am văzut că ştie mişcarea. Părinţii lui sunt oameni simpli şi vrei tu să-l distrugi...”, a completat latifundiarul.

El a mai spus că are motive să-l admire pe noul prim-ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, profeţind chiar venirea lui cârma ţării. „500% Ungureanu ia şi preşedinţia României şi a PDL. Este singurul lider care poate creşte PDL. Antonescu nu poate nici măcar să-l clintească pe ăsta„, a declarat omul de afaceri. De asemenea, el este convins că actualul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, iubeşte oamenii. „Jur că Ungureanu iubeşte oamenii, am dovada 100%, jur cu mâna pe cruce, dar nu pot să spun. Este o lucrare creştină de mântuire„.