Becali: Băsescu, PÂRÂCIOS şi CERŞETOR la UE. Macovei e o DIAVOLIŢĂ care induce în eroare VIDEO

Deputatul PNL George Becali a declarat că a votat împotriva ridicării imunităţii lui Ion Stan şi că UE este indusă în eroare pe acest subiect de "diavoliţa" Monica Macovei, europarlamentar PDL, dar şi de preşedintele Traian Băsecu care este un "pârâcios şi cerşetor".

RomaniaTV.net
21 dec. 2012, 11:44
Becali: Băsescu, PÂRÂCIOS şi CERŞETOR la UE. Macovei e o DIAVOLIŢĂ care induce în eroare VIDEO

„Pe mine nu mă interesează ce spune UE, eu am fost acolo, da? Eu sunt Becali şi votez parlamentar, deputat în Parlamentul României, cum cred eu de cuviinţă şi conştiinţa mea. Cei din UE sunt induşi în eroare de o diavoliţă care se numeşte Monica Macovei şi care face numai rău României. Şi ce să facă, bă, ăia de la UE dacă văd un preşedinte pârâcios, cerşetor «Ia uitaţi, ia uitaţi». Ce să facă ăia de la UE?! Cea mai mare ruşine, să te duci tu, împăratul, preşedintele e împăratul ţării, şi tu te duci să îţi pârăşti neamul tău, ţara ta: «Uitaţi hârtiile, uitaţi acordul»”, a declarat Becali, după votul de la Cameră.

El a spus că preşedintele Băsescu ar fi trebuit să ţină secret acordul semnat cu premierul Ponta şi să îl distrugă împreună după doi ani.

Băi, pârâciosule, alea trebuia să le ţii dacă le-ai luat pentru siguranţa ta şi peste doi ani nici nu le citeai, le dădeai foc, ca să nu rămână mărturie niciodată. Îl chemai pe Ponta, «Băi Victore, hai vino încoa’ să le dăm foc şi exemplarul tău şi al meu», dacă aveai bărbăţie şi caracter. Nu pârâceală, stai că mă duc la Schulz, la Barroso, la cutare…«Uite domnul Barroso, uite domnul Schulz». Băi, pârâciosule, nu mai eşti căpitan de vas, de cursă, ai devenit vâslaci în barcă?!”, a spus Becali.

De asemenea, el a arătat că votul său a fost „pentru stat de drept, dreptate şi adevăr”.

„Este momentul să dăm un semnal acum că nu DNA conduce România, România nu este statul mascaţilor, nu este statul terorii pentru că asta s-a făcut până acum. Ce a făcut? (Ion Stan n.r.) E un sâmbure de adevăr, dar nu înseamnă că trebuie să îl arestezi. Să îl judece judecătorul şi să spună «Condamnare». Bineînţeles că am votat împotriva arestării. Ce arestare e aia? Arestez ca să nu ia legătura cu martorii, dacă există pericol social, dacă e pericol să influenţeze ancheta sau să mai facă aceeaşi infracţiune. Pentru ce să îl arestezi, dă-l în judecată şi cu asta basta, fă-i rechizitoriu. Eu am votat împotrivă”, a explicat deputatul PNL.

Totodată, Becali a arătat că nu o va mai întreba despre cazul valizei cu bani pentru premierea clubului Universitatea Cluj pe ministrul Justiţiei, Monica Pivniceru, la audierea din Comisia Juridică, deoarece s-a interesat despre aceasta şi a aflat că toată viaţa a trăit-o pentru justiţie şi are casa plină de cărţi de Drept.

El a mai arătat că PNL este „cel mai curat partid la democraţie” deoarece fiecare membru are dreptul la opinie, ceea ce nu este cazul în PSD.

„PNL-ul ăsta e cel mai curat partid, ca şi democraţie. Cel mai liber, cei mai deschişi, ţin şi la o glumă. Dacă făcea cineva în PSD ce am făcut eu în PNL, nou venit, îl dădeau afară în trei secunde. Eu i-am spus: «Băi Crin, mai dă-mi un galben din când în când, să mă mai atenţionezi, că ai văzut că eu după aia iau roşu direct». Şi zice: «Nu, domnule, că la PNL fiecare îşi spune opinia, e liber»”, a mai spus Becali.

Camera Deputaţilor a respins, vineri, cererea de arestare preventivă în cazul Stan cu 226 de voturi „împotrivă” şi 145 de voturi „pentru”.