Becali, ATAC la Tăriceanu: Niciodată un bărbat cu cinci soţii nu poate fi de partea mea

Gigi Becali îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce fostul premier s-a opus cooptării acestuia în PNL. Becali a declarat vineri, la România TV,  că un om care a avut "cinci soţii" nu are cum să fie de partea lui şi a anunţat că, după alegeri, el, "soldatul" Becali, îi va spune "adevărul" "generalului" Tăriceanu. Becali a răspuns în stilu-i caracteristic şi criticilor lui Tăriceanu potrivit cărora europarlamentarul ştie să manipuleze oi şi nu idei.

RomaniaTV.net
19 oct. 2012, 08:00
Becali, ATAC la Tăriceanu: Niciodată un bărbat cu cinci soţii nu poate fi de partea mea

Gigi Becali a spus că opoziţia şi declaraţiile potrivnice ale lui Tăriceanu la adresa sa nu l-au deranjat pentru că atunci când „este 29 la 1 nu înseamnă voci care au contestat sau care au susţinut”.

„Nu m-a deranjat nimic. Pentru că eu când un om face o remarcă, eu îl iau pe acel om şi îl compar cu mine, şi dacă îl compar cu mine, văd ce am făcut eu în viaţă, şi ce a făcut acea persoană în viaţă. (…) Comparaţia dintre mine şi Tăriceanu o voi face după alegeri, că trebuie să mă gândesc bine ce este în viaţa particulară. N-are rost să discut până atunci. De ce? Pentru că suntem în aceeaşi armată. El este general, eu sunt soldat. Dar asta nu înseamnă că după ce câştigăm războiul, soldatul n-o să-i spună adevărul generalului. Şi adevărul este numai de partea mea. Eu unul promovez familia. Niciodată un bărbat care ia cinci neveste nu poate să fie de partea mea pentru că eu promovez familia. Cum poţi să spui unei femei că nu mai vrei să stai cu ea? Dacă eu stau cu femeia un an, sunt 365 de zile, în pat cu ea, cum să-i spun că acum nu mai vreau… nu concep aşa ceva. Oameni ăştia n-au suflet, n-au inimă. N-or să mă agreeze niciodată şi n-or să fie de partea mea„, a spus Becali.

Europarlamentarul a răspuns şi declaraţiilor lui Tăriceanu referitoare la manipularea ideilor.

„Eu nu manipulez idei, eu manipulez treburi practice, fac, fac, fac şi iară fac. Eu nu manipulez , manipulez, manipulez şi iar manipulez. Nici idei, nici oi nu manipulez. Eu  treburi fac, fac, fac şi oi mulg şi dau, dau, dau„, a spus Becali.

Liderul deputaţilor PNL, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări legate de George Becali, că preferă să rămână „demodat” şi să creadă în valori şi principii, respectiv în oamenii care manipulează ideile şi nu în cei care manipulează oile.

Conducerea PNL a decis, luni, începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG şi cu PNŢCD – aripa Ciorbea în vederea alegerilor parlamentare din decembrie. Liderul PNL, Crin Antonescu, a precizat că a primit mandat să discute în următoarele zile cu Gigi Becali şi cu Victor Ciorbea detaliile legate de candidaturile acestora pe listele USL.