Becali: Am vorbit cu Cristian Sima să se întoarcă joi. Vezi în ce condiţii s-ar întoarce brokerul

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat, luni, că a vorbit la telefon cu brokerul Cristian Sima şi are o convenţie cu acesta pentru a se întoarce joi în ţară, însă cu condiţia ca clienţii păgubiţi să fie de acord să-şi primească banii pierduţi în termen de an.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 10:54
Becali: Am vorbit cu Cristian Sima să se întoarcă joi. Vezi în ce condiţii s-ar întoarce brokerul

„Am vorbit de cinci ori azi cu Cristian Sima. La ora asta avem convenţie să vină joi, dar i-am spus: ‘Stai să vorbesc cu oamenii să văd dacă acceptă să primescă banii într-un an’. Mi-a zis să vorbesc cu Irina Schrotter, cu Dăianu (Daniel Dăianu, n.r.), cu Dimofte. Lui de Radu Dimofte mai mult îi e frică pentru că are la ală un milion patru sute. Vorbesc cu oamenii dacă ei îţi acceptă un an de zile să le dai banii vii încoa’, fac un birou la Palat, te apuci, produci bani, îţi dau şi bani de capital, dar te controlez eu tot ce faci şi uşor, uşor, dai banii înapoi la oameni. ‘Promiţi protecţie?’ Păi ce protecţie, te protejez eu, vii la Palat, vede omul că lucrezi la palat. Nu mai apeşi pe butoane de nebun, apeşi cum îţi spun eu: pe butonul ală mai uşor, pe ală mai uşor„, a spus, luni, finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Întrebat dacă Cristian Sima l-a contactat telefonic, Gigi Becali a răspuns că el l-a sunat: „El l-am sunat că mi-au zis oamenii că nu este escroc. Înseamnă că m-am înşelat, mi s-a făcut milă şi de maică-sa. Mi-a zis: am portofolii, am imobiliare, am mult mai mult de 4 milioane (milioane de euro, n.r.) decât am datorii”, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali: Cristian Sima lucra pentru un mafiot italian