Becali: Ajax nu e o echipă puternică încât să nu poţi să întorci rezultatul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Ajax Amsterdam, scor 0-2, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, că echipa olandeză nu este atât de puternică încât steliştii să nu poată întoarce rezultatul în retur.

RomaniaTV.net
14 feb. 2013, 20:37
Becali: Ajax nu e o echipă puternică încât să nu poţi să întorci rezultatul

Am văzut o echipă Ajax care are o posesie mai bună, jucători tehnici care pasează bine mingea, dar am văzut că şi noi dacă aveam noroc puteam să câştigăm meciul. Măcar un gol cred că meritam. Nikolici să fi marcat de la un metru, Rocha sau chiar Chipciu să fi marcat. Rocha aştepta să vină trenul… E primul meci oficial pentru ei, nu a fost uşor, dar calitatea jucătorilor noştri s-a văzut atunci când a fost mingea la noi şi când am fost în atac. Am avut trei-patru ocazii. Că sunt ei mai tehnici decât noi, asta s-a văzut la posesie, dar asta nu înseamnă că sunt mai puternici decât noi, putem să-i scoatem, chiar şi la 2-0. Nu e jucată calificarea, nu e o echipă puternică ca să nu poţi să răstorni rezultatul. Cred că facem faţă în Europa pentru că am avut ocaziile pe care le-am avut”, a spus Becali la Gsp TV.

Becali a lăudat prestaţia lui Adi Popa: „Adi Popa a fost extraordinar, n-am ce să-i reproşez, a fost cel mai bun jucător al nostru, poate cel mai bun de pe teren. A fost de senzaţie”.

Finanţatorul Stelei a precizat că a urmărit meciul de parcă era „străin de fotbal” sau „ca orice suporter”, după ce la începutul săptămânii a avut emoţii din cauza condamnării la închisoare cu suspendare, în dosarul sechestrării de persoane.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Alderweireld ’28 şi Van Rhijn ’48.

Returul va avea loc în 21 februarie, de la ora 22.05, la Bucureşti.