Becali a sărbătorit calificarea urcat pe maşină. „Ne vedem în finală!”

Calificarea Stelei în primăvara europeană l-a făcut pe finanţatorul Gigi Becali să exulte şi să afirme că echipa sa va ajunge până în finala Europa League, care se va disputa chiar la Bucureşti, pe Naţional Arena. Becali a sărbătorit calificarea urcându-se pe maşina cu care a venit la stadion, în faţa sutelor de suporteri care l-au aşteptat la ieşirea de la tribuna oficială.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 23:25
Becali a sărbătorit calificarea urcat pe maşină. „Ne vedem în finală!”

Entuziasmat de obţinerea calificării în şaisprezecimile Europa League, Gigi Becali a promis, la finalul meciului cu AEK Larnaca, că în pauza de iarnă va face câteva transferuri de marcă, cu care Steaua să ajungă în finala competiţiei.

„Am avut încredere că în postul Crăciunului domnul Iisus Hristos ne va aduce calificarea, pentru că nu se putea califica Maccabi Haifa. Fericirea este cu atât mai mare cu cât la meci au fost 50.000 de oameni. Îmi cântă sufletul, îmi cântă inima. Bucuria asta nu am mai trăit-o de când ne-am calificat Galatasaray în Liga Campionilor. Acum o să aduc 4-5 jucători, o să vedeţi voi Steaua! Ne vedem în finală. Ciocu’ mic toată lumea acum, Steaua este în primăvara europeană „, a spus Becali, la sport.ro.

Gigi Becali a menţionat că se gândeşte serios să-l transfere definitiv pe atacantul Stefan Nikolici, împrumutat de Steaua de la FC Timişoara: „Îl felicit pe Ilie Stan că a optat să joace cu Nikolici. Este posibil să-l cumpăr definitiv pe Nikolici, el merită toată atenţia noastră. Merită să-l iei numai pentru ce a făcut în această seară”.

La ieşirea de la tribuna oficială, Gigi Becali a fost aşteptat de sute de suporteri, la cererea cărora s-a urcat pe maşină, fluturând fulare cu însemnele Stelei.

Steaua s-a calificat, după o pauză de cinci sezoane, în primăvara europeană. „Roş-albaştrii” vor evolua în 16-imile Europa League, după ce au ocupat locul doi în grupa J a competiţiei, ca urmare a victoriei cu 3-1 obţinute, miercuri seară, în faţa ciprioţilor de la AEK Larnaca, coroborată cu succesul nemţilor de la Schalke 04 pe terenul israelienilor de la Maccabi Haifa (3-0).