Becali a găsit soluţia să cureţe Bucureştiul de maidanezi: EUTANASIA

Gigi Becali a declarat la România TV că vrea să omoare toţi câinii din Bucureşti. El a avertizat ONG-urile că dacă iese primar nu o să mai existe niciun maidanez pe străzi. Nu vrea să facă adăpost pentru ei, vrea să-i eutanasieze. Ba mai mult, latifundiarul a povestit de vremurile când avea grijă de stâna lui şi de câinii care atacau miei. Animalele îşi găseau sfârşitul după ce Becali punea mâna pe furcă. 

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 19:51
Becali a găsit soluţia să cureţe Bucureştiul de maidanezi: EUTANASIA

Decât să moară, să se îmbolnăvească un om mai bine omor un milion de câini. Omor 50 de milioane de câini pentru un singur om, îi eutanasiez pe toţi. Care e problema, nici nu simte? Câinele nu are suflet, sufletul nu mai există, el moare odată cu trupul. E lăsat de Dumnezeu ca să-l apere pe om şi să mănânce resturile de la om”, a spus Becali la România TV.

Finanţatorul Stelei este foarte supărat din cauza animalelor.

„Am ajuns în zilele astea că are mai mult valoare animalul, găina ca să fie nestresată, câinele să i se facă…şi omul? Mor oamenii muşcaţi de câine. Nu mai există câine că îi omor eu pe toţi şi nu-i fac niciun adăpost. Dau eu bani să-i dau mâncare la câine, să-l ţin eu pe câine vagabond în nu ştiu ce rezervaţie de câini? Îi dau eu otravă şi moare şi nu-i mai dau mâncare de câini. Nici 7 euro nu dau pe câini, a spus Gigi Becali.

Becali a povestit de perioada când avea grijă de stâna lui. Latifundiarul a declarat că atunci când un câine ataca vreo oaie, el avea imediat grijă de el.

„Vă spun eu ce făceam cu câinii care mâncau miei. Intrau în stână şi muşcau mieii şi băgam furca în el şi cu asta basta. E adevărat că nu era, mi-era milă, dar nu aveam ce face. Îi băgam furca şi la revedere. Îi sugruma, dacă mânca unul nu era problemă, sugruma şapte, opt miei. Să nu mă voteze niciunul din organizaţiile cu câinii că pe toţi îi omor. Nu mai vedeţi câini pe stradă”, a mai spus Becali.

Gigi Becali candidează pentru funcţia de primar general al Capitalei. Prioritatea numărul 1, în cazul în care va deveni primar, va fi să constriască, în fiecare sector, câte 10 biserici. Becali a spus că vrea să devină cel mai bun primar din lume, aşa cum a fost Sfântul Vasile cel Mare.