Becali a ajuns din nou de râsul englezilor de la The Guardian VIDEO

Gigi Becali e o sursă permanentă de inspiraţie pentru ironiile englezilor. De această dată jurnaliştii s-au amuzat de urarea pe care deputatul a făcut-o în noaptea de Revelion, chiar la România TV. În schimb, Becali susţine că The Guardian este "un ziar satanic", interesat doar de "sexualism, curve şi ţâţe".

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 07:18
Becali a ajuns din nou de râsul englezilor de la The Guardian VIDEO

„Să dea Dumnezeu românilor mai mult grâu, untdelemn şi vin, iar cei ce au mai mult să nu mărească hambarele şi să dea şi la cei care nu au. Trăiască România!”, a spus Becali de Revelion.

Declaraţia a ajuns subiect de glume în Anglia. Urarea lui Becali de la finalul anului a fost inclusă de jurnaliştii de la The Guardian în rubrica săptămânală „Said and Done”, dedicată declaraţiilor hilare.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Becali a spus că urarea sa derivă din învăţămintele creştineşti. „Când m-am auzit singur, mi-au dat lacrimile. M-a inspirat Dumnezeu să spun asta (…) M-am emoţionat singur de ceea ce am spus”, a declarat deputatul PNL.

El a precizat că la slujba de cununie preotul le urează tinerilor căsătoriţi să aibă parte de grîu, untdelemn şi vin, iar menţinea hambarelor este o trimitere la o pericopă biblică.

„Ei habar nu au (…) Dacă ei nu au înţeles acest lucru, poporul român l-a înţeles. Nişte englezi nebuni de la The Guardian. Dacă le-ai fi spus ceva de sexualism, curve, ţâţe… Ei sunt un ziar satanic şi toate lucrurile sfinte şi curate le iau în batjocură”, a spus liberalul.

Englezii s-au amuzat şi de vestimentaţia lui Becali din trecut, când a fost pe pârtie îmbrăcat în cioban. În rubrica din The Guardian, Gigi Becali are companie selectă: Zlatan Ibrahimovici şi Berlusconi.