Bebeluşul face mofturi la mâncare? Un tătic a găsit soluţia salvatoare VIDEO

Popularul cântec "Gangnam Style" a câştigat sute de milioane de fani, în numai câteva zile de la lansare, pe site-ul YouTube. Piesa lansată de rapperul sud-coreean Psy a câştigat admiratori de toate vârstele, de la bebeluşi, până la adulţi.

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 15:23
Bebeluşul face mofturi la mâncare? Un tătic a găsit soluţia salvatoare VIDEO

S-au dus vremurile când părinţii erau nevoiţi să facă mâncarea „avion” pentru a-i convinge pe micuţi să mănânce. Acum, pentru că vremurile s-au schimbat, bebeluşii au alte pretenţii.

Este şi cazul unui băieţel japonez care, iniţial, face mofturi la mâncare. Tatăl perspicace, intuieşte slăbiciunea celui mic şi dă „play” de pe laptop piesei „Gangnam Style„. Imediat, bebeluşul se linişteşte şi acceptă hrana fără să mai protesteze.

Succesul videoclipului „Gangnam Style” i-a adus rapperul sud-coreean Psy o nominalizare la premiile MTV Europe Music la categoria „cel mai bun clip”, dar şi apariţii în cele mai populare emisiuni de televiziune americane, care au sporit şi mai mult notorietatea artistului.

Psy a semnat un contract cu agenţia care îl manageriază pe Justin Bieber, dar rapperul sud-coreean se află încă departe de recordurile tânărului canadian, a cărui piesă „Baby” a generat aproape 800 de milioane de vizualizări pe YouTube.