VIRAL pe YouTube: Bebeluşii break-dance, care au strâns 29 DE MILIOANE de vizualizări VIDEO

Gangnam Style şi alte producţii de gen pălesc în faţa unei reclame simpatice pentru Evian, care a făcut furori pe Internet, având un număr-record de vizualizări după ce a fost postat pe YouTube, de peste 29 de milioane în mai puţin de o săptămână.

RomaniaTV.net
24 apr. 2013, 20:41

Evian a apelat la ajutorul „bebeluşilor break-dance” pentru cea mai recentă campanie publicitară a sa. Şi a dat lovitura, înregistrarea video postată pe YouTube făcând peste 29 de milioane de accesări în mai puţin de o săptămână de când a fost lansată. Mai exact, în cinci zile.

Intitulat Baby&Me, spotul publicitar înfăţişează adulţi care sunt uimiţi când se văd reflectaţi în vitrine ca fiind bebeluşi. Apoi încep să facă tot felul de mişcări complicate de break-dance, iar bebeluşii îi imită perfect.

Muzica spotului publicitar este melodia lui Ini Kamoze, „Here Comes the Hotstepper”, remixată de artistul francez Yusek.

Istoria relaţiei bebeluşilor cu apa Evian a început în 1935, când a fost recomandată ca fiind apa de băut „perfectă” pentru copii, scrie Daily Mail.

În 2009, spotul publicitar „Roller Babies” a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai vizionată reclamă online, având 65 de milioane de vizualizări.