Bebeluş găsit mort într-o pungă acoperită cu frunze de porumb într-un râu din Argeş

Un bebeluş a fost găsit mort, marţi, într-o pungă acoperită cu frunze de porumb, în apa râului Dâmbovnic, din localitatea argeşeană Negraşi. Primele date ale anchetei arată că micuţul a fost născut la termen.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 14:09
Bebeluş găsit mort într-o pungă acoperită cu frunze de porumb într-un râu din Argeş

Băieţelul a fost născut cel mai probabil la termen, iar primele date ale cercetării arată că văcarul satului a observat punga, în cursul zilei de luni, şi iniţial nu i s-a părut nimic suspect, însă ulterior a anunţat Poliţia.

Localnicii spun că zona este izolată şi foarte puţin frecventată, iar femeia care a născut copilul şi ulterior l-a abandonat, viu sau mort, este probabil din zona localităţii Negraşi.

Poliţiştii, coordonaţi de un procuror criminalist, încearcă să afle identitatea femeii, iar dacă anchetatorii vor stabili că băieţelul s-a născut viu mama acestuia va fi acuzată de pruncucidere.

Trupul neinsufleti al bebeluşului a fost transportat de o echipă a Serviciului Medico Legal Argeş şi transportat la morga din Piteşti în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.