Bebeluş de şase luni în stare gravă, salvat de poliţiştii de frontieră

Un bebeluş în vârstă de şase luni, din localitatea vasluiană Râşeşti, aflat în stare gravă a fost salvat de poliţiştii de frontieră, care, din cauza drumurilor înzăpezite, l-au preluat pe micuţ de acasă şi l-au transportat până la ambulanţă, pe o distanţă de 14 kilometri.

RomaniaTV.net
09 ian. 2013, 08:09
Bebeluş de şase luni în stare gravă, salvat de poliţiştii de frontieră

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui, misiunea de intervenţie a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri, atunci când traficul pe drumul european E 581 era încă închis între municipiul Huşi şi Vama Albiţa.

Bebeluşul, împreună cu mama sa, a fost preluat de poliţişti de acasă, din localitatea Râşeşti, şi transportat 14 kilometri până la ambulanţă, la intrarea în municipiul Huşi.

Copilul avea o stare febrilă puternică în momentul în care a fost preluat de echipajul Poliţiei de Frontieră cu o maşină de teren cu tracţiune integrală folosită, de regulă, la supravegherea zonei de frontieră. Ulterior, după parcurgerea drumului înzăpezit dintre Râşeşti şi Huşi, micuţul a fost predat echipei medicale de pe ambulanţa care aştepta la intrarea în municipiu”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, Irina Mirică.

Preluat de ambulanţă, bebeluşul a fost transportat la Spitalul Municipal Huşi, starea lui fiind stabilă.

Traficul pe drumul european E 581 a fost redeschisă în cursul nopţii de marţi spre miercuri, iniţial pe un sens, apoi pe ambele benzi de circulaţie.

De altfel, circulaţia pe toate drumurile naţionale din judeţul Vaslui a fost deblocată, fiind ridicate inclusiv restricţiile de circulaţie impuse pe anumite artere de circulaţie.