Bătrân ATACAT CU BÂTE de mai mulţi copii, în Mediaş. Poliţia i-a identificat pe agresori VIDEO

Un bătrân a fost lovit cu bâtele de mai mulţi copii romi chiar în faţa Catedralei Ortodoxe din Mediaş. Revoltător este că, deşi incidentul s-a petrecut în plină zi, nimeni nu a intervenit pentru a-l ajuta pe bătrân. Poliţia municipiului Mediaş s-a autosesizat în acest caz pe baza imaginilor defizate de presă şi a identificat agresorii.

RomaniaTV.net
23 sept. 2012, 09:02
Bătrân ATACAT CU BÂTE de mai mulţi copii, în Mediaş. Poliţia i-a identificat pe agresori VIDEO

O scenă incredibilă a fost surprinsă în faţa Catedralei Ortodoxe din Mediaş: un grup de copii au atacat un bătrân cu obiecte contondente, cu care îl lovesc direct în cap. Câteva persoane care au asistat la toată scena au rămas pur şi simplu impasibile.

În primă fază, un băiat aleargă după bătrânul care traversa strada şi îl loveşte mişeleşte, din spate, chiar în cap, după care traversează strada în fugă spre ceilalţi din grup. Bătrânul poate fi văzut cum se întoarce spre ei, dar apoi pleacă descumpănit. Scena nu s-a terminat însă aici, doi băieţi fugind din nou după bărbatul care voia să se îndepărteze şi lovindu-l de mai multe ori.

Cel care a surprins imaginile revoltătoare a urcat filmuleţul pe YouTube, unde a şi povestit contextul în care a avut loc scena: „În timpul unei nunţi, nişte pui de (…) că oameni nu pot să-i numesc, au lovit în cap un bătrân cu partea metalică a tubului de la confetti-ile folosite la nuntă. Partea interesantă este că nimeni din cei care asistau de pe margine nu a intervenit. Într-un final bătrânelul s-a ales cu capul spart în timp ce „plozii” cereau mai departe bani de la naşu’ mare”.

Copiii care l-au lovit pe bătrân au fost identificaţi de poliţie, fiind deschis un dosar de cercetare penală. Victima este un bărbat de 68 de ani, fără adăpost. Despre agresori, poliţiştii spun că sunt şase copii cu vârste cuprinse între patru şi 12 ani.