Bătaie între suporterii Stelei şi jandarmi, înainte de Supercupa României VIDEO

Peste 700 de jandarmi au fost mobilizaţi pentru a asigura ordinea la Supercupa României, însă incidentele nu au putut fi împiedicate şi mai mulţi suporteri ai Stelei s-au încăierat miercuri seara cu forţele de ordine, în apropierea Arenei Naţionale. Cinci dintre fani au fost duşi la Poliţie.

10 iul. 2013, 18:05
Bătaie între suporterii Stelei şi jandarmi, înainte de Supercupa României VIDEO

Cinci suporteri ai echipei Steaua au fost conduşi la secţia de poliţie în urma unor incidente ce au avut loc, miercuri seară, la Arena Naţională din Bucureşti, unde se dispută Supercupa României, a declarat, pentru Mediafax, Cosmin Pană, reprezentant al Jandarmeriei Capitalei.

Un grup mic de suporteri petrolişti a fost atacat de un alt grup de fani ai formaţiei Steaua, imediat după porţile de acces din Bulevardul Basarabia. Jandarmii erau în zonă şi au extras patru persoane din grupul de stelişti, care au fost conduse la secţia de poliţie pentru a fi identificate şi a se constata infracţiunea comisă. Conflictul a fost aplanat de către jandarmerie„, a precizat Cosmin Pană. Ulterior, la Poliţie a mai fost dus un fan al Stelei.

Acest incident vine la câteva ore după ce un fan al formaţiei Petrolul şi-a pierdut viaţa în condiţii tragice, el căzând din trenul care transporta galeria „lupilor galbeni” spre Bucureşti.