BĂTAIE în parc între o fostă ştiristă de la Antena 1 şi o vedetă din showbiz. Află ce motiv au avut

Roxana Sârbu, fosta componentă Trident, o acuză pe fosta ştiristă Oana Frigescu că i-ar fi aplicat o bătaie zdravănă în Parcul Herăstrău. Totul a pornit de la copiii vedetelor. După incident Roxana a mers direct la spital, iar Oana la poliţie.

21 iun. 2013, 17:52

Roxana Sârbu susţine că se plimba cu fiica sa prin parc când s-a trezit luată la bătaie de fosta prezentatoare de ştiri de la Antena 1, Oana Frigescu, alături de sora şi cumnatul acesteia.

Fosta cântăreaţă s-a ales cu vânătăi şi zgârieturi serioase. Ea s-a dus direct la spital, apoi la IML.

„Eram in parc cu fetita mea si ne-am intersectat cu Oana, fetita ei, sora si cumnatul ei. Eu il cunosc pe fostul sot al Oanei de acum un an. Ei sunt divortati de acum trei ani. Ne stim din parc, iar fetitele sunt prietene. S-au vazut si au vrut sa se joace. Oana nu a fost de acord. A zis ca are dreptul sa aleaga cine se joaca cu fetita ei. Nu am avut nimic impotriva, insa ne-am intalnit si a doua oara. Toti trei adultii m-au luat la bataie. Am avut noroc ca fetita mea nu a vazut scena. Am incercat sa ma abtin sa nu plang. Azi plec la mare cu fata mea pentru ca trebuie sa trecem peste, dar lucrurile nu vor ramane asa. Am fost la IML si la Floreasca. Am facut investigatii medicale. Am zgareturi pe mana stanga, iar dreapta o am imobilizata. S-ar putea sa fie fractura”, a declarat Roxana Sârbu pentru wowbiz.ro.

La rândul său, Oana Frigescu a mers la poliţie pentru a depune plângere împotriva fostei soliste de la Trident.

„La secţia 2 de Poliţie a fost depusă o petiţie. Doamna Oana Frigescu a depus această petiţie. Ca răspuns din partea Poliţiei, ea a fost invitată în audienţă la comandantul secţiei în termen de 60 de zile. În petiţie scrie că a avut loc un incident în Herăstrau”, a declarat Emilia Mihai, reprezentanta Poliţiei Capitalei.