BĂTAIE cu bâte, lanţuri şi cuţite în Buzău. Trei bărbaţi implicaţi în scandal, prinşi de Poliţie

Trei bărbaţi suspectaţi că au fost implicaţi în scandalul cu bâte şi cuţite izbucnit, vineri, pe o terasă din municipiul Buzău, în urma căruia şase persoane au fost rănite, au fost prinşi de poliţiştii buzoieni.

RomaniaTV.net
03 mai 2013, 16:13
BĂTAIE cu bâte, lanţuri şi cuţite în Buzău. Trei bărbaţi implicaţi în scandal, prinşi de Poliţie

Mai multe persoane s-au bătut vineri cu bâte, lanţuri, cuţite şi sticle la o terasă din Buzău. În urma încăierării, şase oameni au fost răniţi, dintre care doi se află în stare gravă.

Conform martorilor, două persoane, tată şi fiu, care se aflau la terasă au fost luate la bătaie de mai mulţi bărbaţi care au venit în zonă cu patru maşini. Printre agresori s-ar afla şi fiul unui cunoscut om de afaceri din Buzău.

La scurt timp de la incident, poliţiştii au reuşit să prindă trei bărbaţi care ar fi fost implicaţi în conflictul izbucnit pe terasa unui bar din cartierul buzoian Dorobanţi, informează Mediafax. Cei trei au vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani şi au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău.

Surse din Poliţie spun că printre cei trei se află şi fiul unui om de afaceri din Buzău. Unul dintre cei trei tineri a depus, la rândul său, plângere împotriva celor două persoane agresate, tată şi fiu.

De asemenea, administratorul barului în care a avut loc altercaţia a depus plângere împotriva aceloraşi două persoane, tată şi fiu, pentru distrugere şi ameninţare.

Crucianu a adăugat că poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celorlalte persoane indicate ca fiind agresori în acest scandal.