BĂTAIE ca-n filme între baschetbalişti, la Craiova VIDEO

Baschetbaliştii de la Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova s-au luat la bătaie la finalul meciului, după ce sârbul Zoran Krstanovic, de la medieşeni, l-a lovit pe compatriotul său Rade Dzambic, din echipa adversă. În încăierare a intrat şi un suporter al Craiovei.

16 apr. 2013, 10:04
BĂTAIE ca-n filme între baschetbalişti, la Craiova VIDEO

Baschetbaliştii de la SCM U Craiova şi Gaz Metan Mediaş au lăsat fair-play-ul deoparte şi s-au luat la bătaie în timpul partidei din play-off-ul Ligii Naţionale, jucate în Bănie. Scandalul a izbucnit la finalul partidei, când jucătorii oaspeţi, deşi au câştigat cu scorul de 90-87, au uitat să se bucure şi au sărit să-i bată pe baschetbaliştii Craiovei.

Pivotul sârb al lui Gaz Metan, Zoran Krstanovic l-a bruscat pe compatriotul său de la Craiova, Rade Dzambic, iar întreg conflictul s-a amplificat, antrenându-i şi pe ceilalţi jucători, dar şi pe un spectator care a coborât din tribune, în ajutorul jucătorilor olteni. Dealtfel, spiritele s-au potolit abia după intervenţia poliţiei, însă bătaia a continuat şi la vestiare.

Krstanovic e un prost, credea că dacă e mai înalt poate lovi şi scăpa nebătut. Cu coechipierii şi cu fanii în spate, nimeni nu poate ridica fruntea la Craiova. Aici e Sparta, am dovedit acest lucru pe teren şi în tribune, a fost un an incredibil, deşi nimeni nu ne dădea nicio şansă să ajungem în play-off„, a declarat după încheierea incidentelor Rade Dzambic, citat de ProSport.

De partea sa, Krstanovic a spus că a fost provocat pe tot parcursul partidei de Rade Dzambic.