Bătaie ca în filme, într-un bar dintr-o localitate din Suceava

Au băut la barul din sat, dar au încheiat distracţia la spital, după o bătaie ca în filme. Trei tineri din localitatea Bosanci, judeţul Suceava, s-au bătut cu sticle de bere, după ce unul dintre ei l-a înjurat pe fratele celuilat. Când au văzut că se taie cu cioburi, oamenii din bar au sărit să ii despartă.

20 mai 2013, 05:59
Bătaie ca în filme, într-un bar dintr-o localitate din Suceava

Tinerii beau bere la barul din sat. La un moment dat, unul dintre ei l-a înjurat pe un tânăr de 17 ani, iar fratele lui a sărit la bătaie.

„A venit ăla mai mic, puştanu’, şi m-a înjurat. I-am spus – nu mă înjura, că dacă îmi pierd mintea cu tine, toată ziua te-aş bate – şi ăsta a spart sticla şi mi-a dat pe aici”, a declarat tânărul lovit.

„A sărit cu sticla la mine. A spart sticla de gard, a izbit-o jos şi m-a tăiat la deget. L-a tăiat pe frate-meu şi apoi pe mine. Deci eu m-am băgat pentru frate-meu, nu pentru altcineva”, a spus alt tânăr.

Declaraţiile tinerilor se bat însă cap în cap. Cea de-al treilea rănit spune că minorul ar fi fost lovit din greşeală chiar de fratele său.

„A spart sticla şi mi-a dat. El din greşeală l-a tăiat şi pe frate-su, frate-su a dat să sară la mine şi când s-a ridicat a dat cu sticla aşa şi l-a tăiat şi pe el”, a explicat cel de-al treilea tânăr rănit.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a petrecut incidentul. Deşi au fost mai mulţi martori la incident, nici unul dintre ei nu a oferit date concludente oamenilor legii.