Basistul unei cunoscute trupe rock a murit după ce a stat cinci ani în comă VIDEO

Basistul formaţiei americane Deftones, Chi Cheng, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 42 de ani.

RomaniaTV.net
16 apr. 2013, 07:21
Basistul unei cunoscute trupe rock a murit după ce a stat cinci ani în comă VIDEO

Muzicianul a suferit un grav accident de maşină în 2008, în urma căruia a rămas în stare de comă până când a încetat din viaţă. El a fost transportat de urgenţă la spital sâmbătă dimineaţa şi a murit în jurul orei 3.00, conform familiei. Cauza decesului nu a fost încă precizată, informează Agerpres.

Solistul trupei, Chino Moreno, a postat imediat pe Facebook mesajul: „Odihneşte-te în pace Chi Cheng”.

Chi Cheng se afla la volanul maşini sale, în 2008, iar sora sa se afla pe scaunul din dreapta. Maşina condusă de acesta a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, iar Cheng, care nu purta centura de siguranţă, a fost aruncat prin parbriz, suferind traume majore şi intrând în comă. Rockerul nu şi-a revenit în urma acestui accident, rămânând într-o stare semiconştientă.

Solistul trupei Limp Bizkit, Fred Durst şi basistul formaţiei No Doubt, Tony Kanal, au trimis şi ei mesaje de condoleanţe.

Chi Cheng este membru co-fondator al formaţiei Deftones, alături de Chino Moreno, Stephen Carpenter şi Abe Cunningham. După accidentul suferit de Cheng, locul său în formaţie a fost luat de Sergio Vega, fostul basist de la Quicksand.